top of page

DOKUMENTUMOK

Kérlek a megfelelő fájlt töltsd le, nyomtasd ki és kitöltve hozd el magaddal, amikor a nyuszit beadod panzióba!
A panziós és az összeszoktatási szerződést a panziós illetve összeszoktatás fül alatt találod!

Működési szabályzat
Meier Krisztina E.V.
nyilvántartási szám: 01-2020/072015/007
cím: 1171 Budapest, Postamester utca 13.
telefon: +36 20 3372537
e-mail: meierkrisztina@yahoo.com
Bankszámlaszám: MKB Bank 10103881-23128300-01000006
www.nyuszipanzio.hu
https://www.facebook.com/profile.php?id=100057603152821
A TÜNDÉRKERT NYUSZIPANZIÓ MŰKÖDÉSI SZABÁLYZATA
Rólam és a panziómról:
Meier Krisztina vagyok, 2004 óta vagyok lelkes nyuszitartó és 2015 óta az Első Nyúlmentő Alapítvány elnökeként tevékenykedek. 2016-ban állatorvosi asszisztensi végzettséget szereztem, hogy magasabb szinten tudjam ellátni a nálam lakó nyuszikat.
Nyuszipanzióm a 17.kerületben, a saját otthonomban található, ahol a nyuszik a gazdik által hozott vagy tőlem kölcsönzött ketrecekben, kifutókban vannak elhelyezve, illetve igény szerint pedig szobai vagy félszobai helyet is tudok biztosítani, amíg a gazdi nyaral vagy más okból kifolyólag nem tudja ellátni a nyuszijait. A nyuszik etetése és almozása kizárólag a gazdi kívánságai szerint történnek.
 
A nyuszipanziómban történő elhelyezés alapvető feltételei:
A nyusziknak rendelkeznie kell a megfelelő védőoltásokkal és legyenek mentesek fertőző betegségektől és külső-belső parazitáktól.
 
A kötelességeim:
Minden nyuszival úgy bánok, mintha az enyém lenne, minden nyuszi szükségleteit maradéktalanul ellátom.
 
A nyuszigazdi kötelességei:
A nyuszigazdi minden tekintetben köteles betartani a megbízási szerződésben és a működési szabályzatban foglaltakat. A gazdi a szerződés aláírásával elfogadja az árakat és a feltételeket.
 
Az átadás – átvétel rendje:
A nyuszik érkezése és távozása kizárólag előre egyeztetett időpontban lehetséges: nyári időszakban hétfőtől szombatig 11 – 21 óráig, vasárnap pedig 11 – 19 óráig, egyéb időszakban pedig kedd-szerda-péntek-szombat 11 – 21 óráig, hétfő-csütörtök 11 – 16 óráig, vasárnap 11 – 20 óráig.
 
A vendégeimet fél órás időbeosztással intézem és mivel nincs sajnos váróhelyiség, így kérek mindenkit, hogy pontosan érkezzen az előre megbeszélt időpontra. Kivételes sajnálatos esetekben ettől eltérhetek, amennyiben éppen hirtelen megbetegedett nyuszit kell orvoshoz vinnem, de erről tájékoztatlak az általad megadott telefonszámon. Időpont foglalása vagy módosítása kizárólag írásban történik, és csak hétköznap lehetséges (kivéve esetenként a sürgős esetek).
Érkezéskor átveszem a ketrecet, kifutót, egyéb felszerelést, szénát, tápot, pelletet és egyéb ellátmányt. és miután a nyuszit/kat elhelyezzük a lefoglalt helyére, átveszem az aláírt szerződést, mely tartalmazza a gazdi és a nyuszi adatait, és a gazdival minden fontos dolgot nyugodtan átbeszélek (etetés, almozás, egyéb odafigyelést igénylő dolog), illetve Távozáskor maradéktalanul visszaadom a gazdinak a felszerelését és a maradék ellátmányát.
 
Nyuszi betegsége esetén:
Ha úgy ítélem meg, hogy a nyuszi beteg, rögtön értesítem a gazdit a megjelölt telefonszámon. Ha a telefonszámon nem elérhető senki, akkor saját felelősséggel döntök a nyuszi sorsáról. Amennyiben a gazdi elérhető, mindenképpen konzultálok vele a nyuszi állapotáról. Lehetőség szerint az Exo-pet Állatgyógyászati Centrumba viszem a nyuszit. A kritikus helyzetben lévő nyuszi életéről egyedül csak akkor dönthetek, ha a gazdit nem érem el 24 órán keresztül. Gazdi számla ellenében kifizeti számomra az orvosi költségeket.
 
Ha nem jönnél a nyuszidért:
Ha a megbeszélt időpont után 10 nappal nem jönnél a nyuszidért, úgy a nyuszika az Első Nyúlmentő Alapítvány gondozásába kerül. Erről szóló rendelkezések a szerződésben megtalálhatóak.
 
Nyuszik ellátásának rendje:
A nyuszikat a megfelelő etetés és takarítás mellett naponta többször ellenőrzöm, megfigyelem, hogy rendesen esznek-e és az emésztésük rendben van-e. Gazdival egyeztetett módon történik az etetés és az almozás.
 
Higiéniás feltételek biztosítása:
Távozás után a nyuszik helyét fertőtlenítem. A helyiségeket reggel és este illetve igény és szükség takarítom.
 
A nyuszipanzió árai:
Az árak az aktuális szerződésben találhatóak.
 
Egyéb rendelkezések:
A szerződés és a működési szabályzat együtt érvényes, elfogadom én is és a gazdi is.
Köszönöm bizalmadat, hogy rám bízod a nyuszidat távollétedben.
Bizalmadért cserébe garantálom, hogy a nyuszidra maximális figyelmet fordítok.
Meier Krisztina
 
 

 

bunny.png
bunnies2.png
bottom of page